keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Long time no cosplay?


En ole vähään aikaan tehnyt merkintöjä tänne saati merkittävämpiä cosseja koonnut, ellei nyt vaikka sitten Phantom!Mikua (kuva) lasketa. Syy on varmaan monillekin selvä, nimittäin Hopeanuoli!musikaali. Cosplayhin musikaaliprojektin ollessa työn alla en ole ehtinyt pahemmin panostaa.

Bakaconissa vedin ylleni Helsingin Animeconista tutun Diamond cosplayn ja toisena päivänä yllätin Mistynä (Pokémonista molemmat). Mistyn haluaisin tehdä uudelleen ja parempana, sillä se oli hätäisesti kasattu puhumattakaan siitä että aamulla peruukin laittaminen ei mennyt nappiin tahi hakaseen.
Desuconissa Pokémon linjaus jatkui ja hahmona oli Pokémon White & Black peleistä Shadow Triadin jäsen - yksi niistä identtisistä pikselininjoista. Olin menossa myös Animeconiin ja osallistumassa Heart no kuni no Alice-ryhmään Nightmarena. Turkuun lähteminen kaatui kuitenkin henkilökohtaisista syistä. Nightmaren cossaaminen ei ole kuitenkaan mennyt pöytälaatikkoon, pitää löytää vaan sopiva sää! Heh.
Sitten oli vielä Ropecon, jonne lauantaina Phantom!Mikun otin mukaan. Opin että tyttömäisiä poseerauksia pitäisi oikeasti harjoitella, kun ne eivät suju luonnostaan. Eteenkin kun lisää tyttöhahmoja pukuiltavana olisi... Ropeconin sunnuntain asu nyt ei sitten ollut cosplayta - vaan suomalaisuutta! Kaksi saunavihdalla, saippualla ja muulla varustettua sisukasta suomalaista saunatonttua kiersi Dipolissa saunoja jahtaamassa. Tonttuilu oli hauskaa, erityisesti kun sen kautta tuli tutustuttua suomalaisiin uskomuksiin, taruihin ja sepityksiin.

Mutta tänne minua oltiin taggattu ainakin kahteen meemailuun, joten pitäisiköhän niihin tutustua. Toinen taisikin olla jo melkein loppuun kirjoitettuna, jos oli. Blogspot vaan käyttöliittymältään ei ole niin Reweproved että jeps.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti