keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Punaisia häntiä
Olen kuronut umpeen Beelzebubin ottaman jaksoharppauksen. Putosin kelkasta, kun pitkään minua palvellut koneeni irtisanoi elämänsä ja kuoli. Ei nyt lopullisesti, mutta ei siitä käyttökelpoista saa - ainoastaan tiedostot on pelastettu. Kannettavissa tietokoneissa tosiaan vaan tuntuu olevan se itsetuhomekanismi. Silti se otus minua palveli joku kuutisen vuotta, joka on aika paljon kannettavalta, Puolikuntoisena se kuitenkin oli enemmän kuin puolet tuosta ajasta.

Asiaan, eli tässä tapauksessa pukuiluun. Beelzebubin mainitseminen oli oleellista sillä toivon, että saan Aoi Kunieda cosplayn hyvälle mallille ja mukavasti johonkin coniin. Kyseessä varmastikin tulisi olemaan olla olevan kuvan mukainen versio. Peruukki on jo hankittuna, joitain housu-ehdokkaita on (animessa ja mangassa erilaiset) ja sitten vielä takki. Muut tissin /piilotushärpäkkeet/ ovat sitten jo kaapissa. :3Kuniedasta tietenkin voisi tehdä myös sen koulupuku-version, viitaten myöhempiin jaksoihin jne. Koulupuvun kanssa vaan itseni pitäisi harjoitella niitä tyttömäisempiä poseja, asentoja ja eleitä. Treeniä, treeniä! Vaikka Kunieda ei aina mikään mahdottoman tyttömäinen hahmo olekaan, jonka tähden tästä pidänkin.

Mutta lyhyt hame on lyhyt...Kunieda on pitkä ja olen iloinen, että pitkiäkin tyttöhahmoja löytyy (jotka ovat myös minun mieleeni). Hauskaa olisi tietenkin saada kokoon koko Red Tails (Nene, Chiaki, Yuka ja Ryōko) vaikka sitten tekisinkin tuon myöhemmän version Kuniedasta. Toisaalta Beelzebubia ei taida seurata kukaan kaveripiirini työtistä, tai mistäs sitä tietää? Sarja nyt on omanlaisensa ja sekavuudessaan viehättää itseni kaltaisia örrikkejä. Animen viimeisimmissä jaksoissa Ryōko ja Yuka ovat osottautuneet sellaisiksi hahmoiksi joista myös pidän. Haha.

Nene OmoriChiaki Tanimura
Yuka HanazawaRyōko AsukaNo tässä nyt jotain suunnitelman tapaisia. On niitä toki enemmänkin, mutta mitä sitä nyt kaikesta selittämään. Muuta kuin että Keenin kypärä on hankittu ja se pitäisi maalata. Maalauksen jälkeen asu melkein olisikin jo valmis kun kypärä on ollut se isoin juttu. Yay sille. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti