lauantai 3. maaliskuuta 2012

Jokaiselta cossaajalta löytyy kaapistaan Miku

... Vai löytyykö?
Toistaiseksi tuntemattomasta syystä minultakin löytyy nykyään Miku-peruukki. Ja nyt en puhu oranssista Comical Dream-peruukista tai vihreästä Phantom-peruukista. Tai Mikuo-peruukista, jota Saaralle säilön. Kyseessähän on siis jotain paljon pahaenteisempää ja lonkeroisempaa. Siis Todellinen MIKU-peruukki.

Kaoottinen ja pelottava WEBCAM-todiste

Tämä pelotteleva alustus oli vain pelottelun vuoksi. Tuskin tehosi. Toistokin oli vain kiusaksi. Pointti kuitenkin on, että huomasin edellisestä peruukkikaappiin kurkistavasta merkinnästä kuluneen tasan vuoden ja 1 kuukauden! Kuinka juhlallista. Ja vieläkin se siellä näkyi, koska olen niin hieno ihminen että päivitän vain harvoin. Joskus ja ehkä. Jos silloinkaan. Mutta nyt kaappiin on eksynyt vähän yhtä jos toistakin jännää, niin kai sitä voisi näinkin jakaa. (Tai laittaa muistilistaksi itselle, sillä onhan hlpompi tarkistaa koneelta kaapin sisältö kuin että pitäisi alkaa tonkimaan! Nerokasta.) En listaa aikaisemmassa merkinnässä surrattuja karvoja, jotten varasta viime vuotisen merkinnän sielua. (Voihan bloggauksillakin olla esim. sielu ja tunteet jne.)

Aloitetaan vaikka vaaleista yksilöistä!

1. Lyhyt kullanvaalea pörrökki aka Köyhälaps tai jtn vastaavaa

Lähinnä mietitty Kenny McCormick cosplay tukaksi. Aikaisempi lyhyt blondi oli vain aivan liian siisti ja liian vaalea. Kun se sitten saapui ja vähän onnistuin sitä pörröttämään, niin mielikuva oli enemmänkin tämä:

Tweek Tweak on hahmo, samasta sarjasta kuin Kennykin

Tuosta sitä vähän tuli napsittua ja sitten myöhemmin koekuvia hahmon kera napsittua. Huomatkaa edustavat rotat. Rottia on kuvassa kaksi.

Mainittua koekuvausta, löytyy myös Deviantartista

2. Pitkä vaalea (ihana!) blondi aka Applejack / AJ

Applejack oli vain tekosyy ostaa tämä peruukki. Olin pitkään kuolannut pitkää blondia peruukkia, koska en tuntemattomasta syystä yhtään sellaista omistanut. Mutta koska olen jokseenkin pihi ja järkevä, niin vaadin itseltäni syyn tai hahmon miksi minun pitäisi peruukki aina ostaa. Ja lopulta annoin itselleni periksi ja päätin että voisin jonkin sortin omppuponin sitten joskus tehdä. On se kyllä ihana peruukki. Sanon, koska tiedän!

Siltä löytyy ihan kivasti pituuttakin :3

AJ on kokenut myös Nanin ja Nani AJ:n. Taustalla Desu-kuniutuva Kibi.

3. Pörröinen, ruskea ja aika desu aka Desu-kun

En muista mihin tämä ehkä alunperin oli, vai oliko se alunperinkin Desu-kunille... Kuitenkin sen kohtalo on aika sinetöitynyt pelkkään desuiluun, sillä tuo kikkurahan ei lähde helpolla pois. Ja jos lähtee - niin se palaa kuitenkin. Pystyin käyttämään tätä mussua kyllä Commander Keenilla, sillä kypärä piilotti kikkuran. Olin tilannut Keenille kyllä ihan omankin peruukin, mutta se osoittautui aivan liian tummaksi kyseiselle hahmolle.

Commander Keen & Deeesu-kun des~

Samainen peruukki Kibillä, kun tämäkin vähän desuili ... U MAD?

4. Tummanpunaisenruskea ahh aka I dunno


Mainittu edeltäneessä kohdassa! Tosiaan tämä tuli Keenille, mutta ei sopinut. Harmitti se, että meinin leikkaamaan sen ja sitten vasta huomaamaan, että Desu-kun oli parempi vaihtoehto Keen cossiin. Tämä peruukki olisi ollut uskomattoman ihana sellaisenaan. Siitä kyllä irtosi epämiellyttävän paljon kuitua kun otin sen pakkauksesta. Vai olivatkohan ne mukaan pakattuja "KAIKEN VARALTA"-karvoja...? Noh arvoitukseksi jää. Mutta tämä peruukki on iiiiihanan silkkinen.

5. Lyhyt & musta aka Jokahauvan peruukki

Yksi monikäyttöisimmistä peruukeistani on tämä simppeli musta. Siitä saa monelle pokémoneita kouluttavalle nuorelle pojankoltiaiselle oikeat hiukset tai vaikka gumigumi marjan muksuna mussuttaneen Luffyn. Monilla hahmoilla on lyhyet mustat hiukset ja tästä ystävästä saa mystisen helposti jos minkäkin näköisen. Vähän muotoilin ja yllätyin kun sillä voisi hyvin cossata vaikka Kuropaskan Sebastiania. Alkujaan ko. peruukki oli tulossa Pokémon B&W:n Cherenille. Kyseistä cossia ei ole vielä näkynyt kun ryhmä vähän feidaantui. Tuolla se kaapissa on vähän viimeistelemättömänä ja käyttämättömänä. Tällainen yksilö on kyllä kannattavampi hankinta kuin Miku, ihan vain siksi että tälle oikeasti on paljon käyttöä!

Käytössä 3 ja monessa muussa eri tarkoituksessa & pukuilussa


Tämä tehokas peruukki nähtiin myös Hopeanuoli!musikaalissa 2 eri hauvan päässä

6. Pitkä, musta, suora ja aika ihana aka Kunieda


Otsatukalla myös~

Bloggasikin tänne ko. peruukin leikkelysessioista. Kuitua peruukista löytyi, ihan liikaksikin. Sitä piti napsia ja sitten myöhemmin taisin siistiä etuhiuksia lisää. Tosin tämä voi olla taruakin, ken tietää. Siihen saa vielä sivujakauksemmankin lookin, kuten kuvista ehkä kävi selväksi. :3

Todiste nätteydestä, jota en ole pilaamassa!

7. Harmaa ja syntymälahjaksi saatu aka Nightmare (hahmon mukaan!)


Näyttää kuvassa paljon vaaleammalta kuin oikeastaa on. Ainakin minun näytölläni. Tätä kaveria ei ole hiottu täydellisyyteen, vielä...

8. Vaaleansininen, villi ja muokkaamaton aka Uusi Pasila


Huomaatte varmaan että sakseni ovat eläneet ahkeraa elämää. Tai siis... :D

9. Pinkki, villi ja muokkaamaton aka Tästä tulee pupu

Pupulla tarkoitan pokémonia Wigglytuff. Otsan puolella tukka on pitkää sen tähden, että siitä on tarkoitus tuunautua hieno kikkura. Mutta tämä tosiaan on vielä työn alla. Sillä aikaa se voi näyttää vain ... heh tuollaiselta. Tässäkin kuvassa vessamme valo muuttaa peruukin todellista väriä. Tässä se näyttää oranssihatavalta, mutta todellisuudessa siis on pinkki. Pehmoisen pinkki.

10. Aito Mikun päänahka (no nyt se MIKU sitten kehiin...)
Tässä sitä Mikua sitten on. Ollaan sitten japani-idoleitaja söpöjä. No yritetään ainakin. ^^' Saparot ovat hurjan pitkät. No niitä näittekin tämän bloggauksen alussa jo...

Miku ilman saparoita - tältä näyttää!

10. Vihreä, nätti ja hieman kihara aka Nukke


Ostettu Nukkelapsi-larppia varten. Toimii ihan hyvin tyttöilyyn. Sitten voinkin mainita, että larp hahmoni on mies (vaikkakin nukke sellainen). Kyseinen tukka tulee ponnarille, jolloin ei näytä niin neidiltä.

11. Todella vaalean hopeinen aka Löytyy nyt Neeneeltä


Myin tämän pois Neeneelle, joka ihastui siihen Hopeanuoli!musikaalin myötä. Alunperin olin halunnut peruukista valkoisen, joten eipä tämä diili haitannut.

11 ½. Valkoiset peruukkikorvat (näitä löytyy 2 paria)

Näette tässä peruukkikuitukorvat. Omistan niit 2 paria, molemmat valkoisia. Niissä on "hainhammas"-kiinnitys. Näitä taidetaan tulla käyttämään kesällä Hopeanuoli!musikaalissa.

12. TULOSSA:
Uusi olkapäitä hivelevä musta peruukki Gangreen Gangin Snakelle pitäisi pian tulla postissa!~ Lisäksi en vieläkään saanut sitä afroa ... en tähänkään merkintään. ;D

PS. OMATUKKA NYT
Hurrdurr olen vielä elossa!

Niin ja...

Lopussa oli sotku.

2 kommenttia:

 1. ohoo löytyi tuttuja! liityinpä siis lukijaksi :D ja oon niin kateellinen mahtavasta peruukkivalikoimastasi...
  hei saako kysyä että mitkä ja mistä on nuo ruskeat piilarit useimmissa kuvissa? (oletan että ovat samat piilarit, jos ei niin my mistake ^^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohos ja heis Tytti.~ :3 No peruukkeja ei voi vain koskaan olla tarpeeksi, joten tämäkin läjä varmasti paisuu myös tulevaisuudessa. Muuten tuo 20+ peruukkia on jo ihan kätevä tilanne, sillä saa monen tukan helposti ja nopsaan. :3

   Juh, ne on samat. Ne ovat 15 milliset Xtra Super 2tone piilarit, jotka on ostettu ihan Cybershopista. Näyttäisi näkyvän kaupan verkkosivuillakin, kun muuten en olisi nimeä muistanut: http://www.cybershop.fi/product/6485/xtra-super-2tone--ruskea--varilliset-piilolinssit--1-vuosi--pari Suurentavat kyllä kivasti. Välillä on yhh kun oma sininen menee vähän vilkkumaan. ^~^'

   Poista