maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pienen budjetin poniveljet

Desuconiin ei oikein tuntunut löytyvän hyvää pukuilu ideaa, kunnes kerran Kikuconin aikaan ydessä niistä moniste Turun Heseistä...


Lyhyehköllä varoistusajalla ja pienellä budejilla aloimme Nani kanssa ottaa ilon irti poniveljeilystä. Kankaat housuihin ja liiveihin hankittiin Kierrätyskeskuksesta. Hinta ei ollut paha = housukangas 1,50€ & liivikangas 1€. Ja näistä riitti siis molemmille aivan hienosti.

Työnjako oli aika puolitettua ja lopulta mikä oli toiselle helpompaa niin oli toisen tehtävissä. Minä ompeloin housut, Nani liivit ja molemmat tekivät muutokset omiin kauluspaitoihinsa. Alunperin minun piti hoitaa hatut ja Nanin Cutie Mark-rintamerkit, mutta yllättäen hattuja ei löytynyt Espoosta ja Nani löysi sellaiset Lahdesta 3€ kpl-hintaan. Olimme varautuneet maksamaan niist 6,95€, mutta olivat äkkiä alennuksessa. Oh! Pientä hintalisää tuli nauhoista (mustat rusetti nauhat, siniset hattunauhat), mutta kallein osio koko cossikokonaisuudesta käytännössä oli ... SUKAT! Jotka olivat valkoiset pitkät polvisukat siinä 5-7€ kieppeillä per pari. Jotain käytettyä, jotain lainattua, jotain uutta ja jotain sinistä - oltaisiin voitu lähteä alttarille asti.

No Välähdys -alttarille astuttiin sunnuntaina ja voitettiin~

+ muutama muukin kuva, joita löytynee myös Deviantartista
1 kommentti:

  1. oon ihan näiden asujen fani, loistavaa eläytymistä teiltä :D

    ps. heitin sulle palkintohaasteasian: http://perunakin.blogspot.fi/2012/09/leopardikuosia-punasilmia-ja-liebster.html

    VastaaPoista